Forum de Bune Practici în Turism. Bucovina 2023

Centrul de Resurse și Cercetare în Turism – CERC Turism al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează, în colaborare cu Asociația ADER Suceava și Asociația IA Bucovina, prima ediție a Forumului de Bune Practici in Turism. Bucovina 2023, în data de 14 decembrie 2023, la Corpul E al Universității.

Forumul de Bune Practici în Turism. Bucovina 2023 se dorește a fi primul dintr-un șir de evenimente multianuale, de dezbatere a problemelor actuale din domeniul turismului, care să anime și să conecteze stakeholderii locali și regionali relevanți pentru dezvoltarea turismului în Bucovina.

Istoricul „forumului” se întoarce în 2007, când primele ediții au fost organizate de IBD-GTZ România, în colaborare cu Romexpo și Ministerul Turismului. Reluăm această tradiție, în Bucovina. Vom povesti despre exemple pozitive, care ne pot mobiliza spre un turism mai frumos și mai sănătos pentru noi toți, pentru turiști și pentru Bucovina.

Vă așteptăm la prezentări în Aula Corpului E și în Atrium la standul de prezentare a proiectelor realizate în domeniul turismului și patrimoniului.

Agenda evenimentului poate fi vizualizată ca fișier PDF: Agenda Forum Turism Bucovina 2023

Mai multe detalii: Eveniment Facebook

Tags: , ,