Dăruieşte!

2% din impozit

Cel mai simplu mod de a contribui la sprijinirea proiectelor Asociaţiei ADER este direcţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-aţi plătit statului pentru salariile din anul fiscal 2012. Pentru aceasta vă rugăm să descărcaţi formularul: Declaratia 230.

Formularul  are deja completate datele corespunzătoare asociaţiei la rubrica „2. Susţinerea unei entităţi non-profit”. Puteţi lăsa necompletată căsuţa „Suma” de la această rubrică. Ea reprezintă suma corespunzătoare a 2% din impozitul pe venit şi va fi oricum calculată de către organele fiscale.

Dumneavoastră trebuie doar să completaţi formularul de mână, în două exemplare, cu datele dvs. la rubrica „Date de Identificare a Contribuabilului”, să semnaţi şi să completaţi data în partea de jos a formularului.

Formularul se poate depune direct sau transmite prin Poştă la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu, până la data de 15 mai 2013.

Dacă depuneţi direct la sediu (dvs. personal sau o altă persoană de încredere) atunci va trebui să primiţi înapoi un exemplar completat la rubrica „Loc rezervat organului fiscal”, ca dovadă a depunerii declaraţiei.

Prin Poştă e suficient să transmiteţi doar un singur formular ca şi scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Iată adresele Administraţiilor Finanţelor Publice din ţară.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum vor fi folosiţi banii direcţionaţi de dumneavoastră pentru finanţarea campaniilor descrise în acest site, vă rugăm, nu ezitaţi să ne contactaţi.

De asemenea puteți contribui prin sponsorizări, voluntariat, donații.

Aveţi şansa să arătaţi că vă pasă…