Acţiuni derulate

Expo Sânziene 2013

În data de 24 iunie 2013, casele bucovinene fotografiate in cadrul proiectului „Salvează Satul Bucovinean” au fost expuse la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene (Str. Universităţii, Nr. 19, municipiul Suceava) în cadrul expoziţiei „Iana Sânziana și Casa Bucovineană„.

Manifestarea, organizată de cotidianul Crai Nou şi agenţia de turism Acces Travel s-a circumscris programului Zilele Sucevei 2013.

Află mai mult...

Cercetare pe teren case bucovinene – campanie 2013

În perioada 27 mai – 6 iunie 2013, studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică Suceava, cărora li s-au alăturat un grup de studenţi de la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti, au realizat o cercetare pe teren pentru a inventaria casele tradiţionale bucovinene şi a investiga transformările ce au avut loc în peisajul cultural bucovinean.

Află mai mult...

Expoziţie foto – decembrie 2012

În data de 6 decembrie 2012, a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie „SALVEAZA SATUL BUCOVINEAN. ADOPTA O CASA!”. Manifestarea s-a desfăşurat în Sala Simeze a Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, Corp A, Etaj 1.

Află mai mult...

Expoziţie foto – decembrie 2011

În data de 6 decembrie 2011, a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie „SALVEAZA SATUL BUCOVINEAN. ADOPTA O CASA!”. Manifestarea s-a desfăşurat în Sala Simeze a Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, Corp A, Etaj 1.

Află mai mult...

Sponsor 2022

Trutzi - Meșteșugari în Fier